Sunday, November 28, 2010

Cerita hari marek empoon

Hari marek adalah hari paling meriah..xtvt berkumpul bersama family istilah family ku tok termasok lah yak,usu,anak2 nya n adik beradik ku....rami eh hepi wooo..menu mee laksa!!!.nyawa nak makan mee laksa....
Puas hati ku...muahahahahaha..

Friday, November 26, 2010

selamat berhujung minggu

aritok dah sabtu esok dah ahd,isnin dah kerja..so ari sabtu banyak xtvt yang nak d polah...enjoy lah....bangung pagi dah banyak dah axtvt nak d polah,,mcm2 plan dalam palak,nak pegi spring lah.mun d ekot suma shopping komplek nak s pegi..k merindok ati bah,...so apa punselamat berhujung minggu ..adiosssss

shiooooh lamak x berblog

syukur alhamdulillah juak aku tok dah 2 bulan dah x ngabas blog....so kinek tok aku dah bertugas d kuching..attachment rah lab sgh utk tempoh yang x berapa pasti kelamakkkan nya..n x tauk berapa lamak gik akan berada d cya..speta baru maseh kosong..x tauk geni cerita..ada sigek jak kepastian speta baru yang d berik nama HOSPITAL KARDIOTORASIK ATAU INSTITUT JANTUNG aka.SIMC(SARAWAK INTERNATIONAL MEDICAL CENTRE) akan mula beroperasi sepenuhnya pada 1hb januari 2011..masalah nya kinek tok staff lab nak 12 orang ya maseh xda kepastian bila akan berpindah ke cya...!!!eboh kata ya set up tempat ya pun lom....mcm nak kah upa kmk org cya..kompom kelam kabut..lantak nya cya yang penting kinek tok kmk orang yang attachment rah lab kuching ya nang honey moon....sunguh pun mcm ya kerja tetap kerja........jgn ngular!!!!!!xda penyesalan untuk dirik aku kinek tok..bila dah pulang kuching..hati gumbira....suma berjalan lancar..walaupun xda kerja lebih masa..tapi next year susana tok akan berubah....xda gik masa utk santai..,,,,,,sabtu n minggu akan d penuhi denga kerja n kerja...biasalah tempat baru....lamak ku d kuching tok hilang juak dah diet ..berat badan dah nait juak..cuak asa nyawa nak pegi bertimbang...p pinggang seluar jak maseh steady..x membesar..mcm ni ya owh????? coz seluar kerja maseh longgar!!!! ku harap kekal lah ngan saiz ya..pinggang kecik okey..jangan nya membesar..parah....
lamak ku d kuching tok. dah jarang aku nak berfacebook..x tauk juak pa hal...nak kata bz x juak..pande x gago ngan fb
mun d miri dolok nang x tinggal..24 jam rah tangan nang tauk pa jak status geng..kinek tok dalam sehari belom tentu juak buka facebook.d cya lah ku terasa akan jauh nya kawan ku d miri nun..pdahal daknya hari2 update status..x ckit ada juak ku numpang lalu sambil ninggal sisa rah status fb daknya.
anyway..lak sambong agik...esok kah ,lusak ka,tulat ka ,lupid mun x minggu depan,,byee