Monday, February 21, 2011

Di awal pagi toktime aku on call aku muka internet opis ku..yg dah d block suma line termasok google..aku tapau ultra surf dari umah..jeng...jeng...dapat juak ku surf internet...sambil ya ku donlod movie dr torrent..nang aju tenet kat opis yok..x rugi..aku x tauk apa line d pake hya..streamyxx kali...aku bole donload movie 701 mb 40 minit jak..nang laju...sambil nunggu donload aku google nama steve jobs.yg sinonim dgn apple..iaitu .ceo apple...baruk ku tauk nya kenak cancer...oooooopalak ku dah imagine ada ka x barang apple yg hebat 2 pastok mun nya mati...ku baca sampe abis paduhal doktor estimate nya idup 6 minggu..nang terer doktor estimate kinek tok,,dah kedak tuhan jak owwhhh..so ku baca agik ..nya nak ngeluar MASTER PIECE yg terakhir...IPAD2 and IPHONE5..kinek tok sungguh pun nya bertarung ngan kanser nya..nya ngabis masa d apple pun fasiliti..bahagian research and development...utk apple ipad2 n iphone5..nya maok MASTER PIECE yg terakhir nya tok akan dikenang sebagai ygbterhebat d abad tok...x ku nak meidoo juak ngan brg tok...alang iphone gik best...hehehe aku make brg apple...ya ku brani komen..xpa akan ku tunggu ipad2 ya..nabung .. lok..Gambar dibah tok xda kenak mengenak ngan steve job..hahaha sukati aku jak nak nempek gambar owhh..mun nak komen gambar tok komen jak


- Posted using BlogPress from my iPad

Location:STEVE JOB & APPLE,

Sunday, February 20, 2011

KISAH ARI TOK

ASSALAMUALAIKUM..alkisah pagi senin nang sinonim ngan xda mood ajak nak kerja..so pagi tok ada peristiwa best rah tempat kerja ku..beramok department kmk org
...hahahahah lantak daknya..janji x kait ngan aku...turun kerja pagi nak manas2..bila bertemu bukuk ngan ruas nang cun gilak lah jadi nya....nsib aku kerja rah atas..xda sidak gago..byk ka x patient sidak dak nya tauk..tauk ku sorang ajak...so minggu ya tek pun nang banyak juak krisis kerja....suma menuntut kesabaran...alhamdulillah dpt juak ku sabar..harap minggu tok xda nak pelik2 berlaku...aminnnn