Monday, May 31, 2010

Kerenah anak

Abis jak keja ku malam tadik punch kad alu pulang..pulang jak alu tdo...rasa x cukup jak tdo..tgh ku tdo anak ku nekik rah badan nak embak bermain..p dah x mampu agik ku nang tdo jak..kepak gilak..p yang heran kerja x banyak malam tadik..last last kalah juak ku bila nya dah berenjut rah badan ku,alu bermain kejap ku ngan nya..rindu nya bak bemain ngan ayah nya...x cukup ya ambik nya tepon ku d ambik nya gamba....bila ku ngenang muka anak ku yalah ilang masalah..walaupun banyak masalah d polah nya..umah nang nak alah d kemas..abis kemas kompom mengarei agik..nang kreative nya part molah ngarei..n bini ku nang sabar part berkemas ya ku respect...x kira brapa kali anak ku ngarei tetap d kemas balit...love u my wife


-


Posted using BlogPress from my iPhone

Malam gawai


Dah kol 1setengah pagi..melayan dirik lepak d beranda lab ngan mustafa amru, senior faber bang pian.. Sambil d temani asap rokok..alhamdulillah kerja okey ckit..x banyak kerja..bila dah lepak time kedak tok ada jak cerita seram d kua..hahahaha..ngenang apa yg penah terjadi...p buat donno jak....mcm2 lah story d dengar..dr wad ,lab rah faber pun area semua ngutik..rindok juak nengar crita dari senior faber nak ngutik2..orang lamak bah...dari start buka speta miri tok nya kerja d cya.. mata aku tok pun lom nak tdo.. kol 2 petang lak ku masok kerja agik sampe kol 10 malam...neropong menatang nak d embak nyamok n main ngan aik kemeh patient..hahaha xda lah ngecek aik kemeh bah....p ilek lah juak...x banyak gilak kerja....time tok ku bok dapat info dari attendan tek ada eksiden rah pujut...keta nagn motosikal..harap lah selamat n minor injury jak.....ku rasa nang xda kes lain mun x mabok.....sambil nunggu sampel darah datang ku naip lah dolok...bila dah ada bunyi bok ku stop... k dah berbunyi dah bell kmk orang ya....ada lah sampel ya...
gamba yang ku post rah atas tok xda berkaitan papa..hanya suka2

- Posted using BlogPress from my iPhone

bosaNNNNN

aku KATOK2 sorang dirik rah lab OPD tok...x tauk pa gik nak d polah...malam tok kerja lagik esok petang kerja juak.lusak kerja juak,tulat kerja juak,lupid kerja juak...oooo dah mcm ketagih kerja..p yalah orang madah carik rejeki...mudahan d hindarkan dari segala beban utang n masalah yang mengusut kan palak utak........aku rindu ngan kuching bila dah time boring macam2 tok...family and saudara suma dekat....nasib ctok ada kawan seperjuangan yang maseh bersama d tempat kerja..thanks u very much geng...ku harap persahabatan kita kekal.. papapun dak nya lah kawan aku...macam 2 jak bermain lam palak tok p x tauk nak ni sigek nak d pikey dolok.....jam dah kol nak kol 4...sejam gik balit...alhamdulillah suma patient ambik darah rah LAB OPD suma bagus ari tok ..x banyak molah masalah..mun ada...nasib lah....