Monday, May 31, 2010

Malam gawai


Dah kol 1setengah pagi..melayan dirik lepak d beranda lab ngan mustafa amru, senior faber bang pian.. Sambil d temani asap rokok..alhamdulillah kerja okey ckit..x banyak kerja..bila dah lepak time kedak tok ada jak cerita seram d kua..hahahaha..ngenang apa yg penah terjadi...p buat donno jak....mcm2 lah story d dengar..dr wad ,lab rah faber pun area semua ngutik..rindok juak nengar crita dari senior faber nak ngutik2..orang lamak bah...dari start buka speta miri tok nya kerja d cya.. mata aku tok pun lom nak tdo.. kol 2 petang lak ku masok kerja agik sampe kol 10 malam...neropong menatang nak d embak nyamok n main ngan aik kemeh patient..hahaha xda lah ngecek aik kemeh bah....p ilek lah juak...x banyak gilak kerja....time tok ku bok dapat info dari attendan tek ada eksiden rah pujut...keta nagn motosikal..harap lah selamat n minor injury jak.....ku rasa nang xda kes lain mun x mabok.....sambil nunggu sampel darah datang ku naip lah dolok...bila dah ada bunyi bok ku stop... k dah berbunyi dah bell kmk orang ya....ada lah sampel ya...
gamba yang ku post rah atas tok xda berkaitan papa..hanya suka2

- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments:

Post a Comment