Thursday, January 20, 2011

apple ipad

Kepada sesiapa yang beriya iya nak meli ipad jgn meli alang2..beli nak ada 3g terus..sesungguh pelaburan ktk x akan ada penyesalan ...mun meli nak wifi ya...bercarik ngan wifi jak kerja..x best juak..apa bila ngenang nya pun function ya best juak lah..p maun ada gik rejeki lebih beli la nak kapasiti memori nya yang besar..sukati jak tk org nak nepuk software nya...paling penting jailbreak kan ipad ya.....kinek tok yg 16 gig pun tinggal 4 gig jak memori...suma application yg best suma nya besar nya pun size...hampir suma webiste dapat d buka..ada sdak madah xpat buka mun xda flash player..suma masalah ya d selesaikan dgn Skyfire browser....steady la apps tok..youtube bole buka mcm rah computer.....tok ajak laporan semasa ku ngan ipad..update tok pun aku post k ipad..

3 comments:

  1. rindok ati ada ipad aih.huhuh! rugged!

    ReplyDelete
  2. Layan pok...p ya lah mun meli nak 3g gik layan

    ReplyDelete
  3. iPad yaaaa... fuyyoh... aok Skyfire nang best utk tablet pc, hpon.. mun main youtube nang lancar jak berbanding ngan buid in youtube player :)

    ReplyDelete