Wednesday, June 2, 2010

Pengganti Baru

Kompom lah laptop ya usak..apa bole buat..lamak juak dah nya berkhidmat..sebenarnya ya laptop abang ku..p nya x make coz nya dah meli sony vaio..so laptop ya d simpan nya ajak..semadi di simpan bgus aku make nak???p bila dah ah tangan aku mula lah nya nunjuk simptom x sehat..bateri eboh d padah agik nang dah kong..suma ndak jak bateri ya..3 minit pas kompom padam....ku ato balit lah laptop ya.tuka hardrive baru.suma dah set..timbul gik masalah baru...graphic problem..anta ke acer centre nya madah graphic problem..arghhh hardware pun kerja..x pa lah pakey jak..n lamak juak lah ku makey laptop abang ku ya..ada kat 2 tahun...umur nya bena pun mun x silap aku nya meli ya year 2005...dah lima tahun umur nya..so malam tdik ku mula lah mukak tenet..teringat ku laptop nak d jual d booth court mammoth time pc fair..mcm macbook air.carik ku model acer n lenovo xda sigek pun sama..last carik MSI jumpa juak!!!! Mcm tok lah upanya


Msi x340



Mcm macbook air



Pandangan dari sisi nipis jak...nang cair nyawa ku ngan laptop tok!!!



Tok perbandingan nya ngan macbook air..spec nya okey lah..xda dvdrom..p x kesah..barang ya bole d ato..
Insyallah mun da rejeki lebih ada lah napau sigek..
Ku harap d permudah kan segala urusan utk mendapat laptop tok..p ku maseh lam dilema x340 atau x400????
X340 make intel core 2 solo 1.4ghz .x400 make amd athlon neo 1.6ghz....mmmmmmmm nak sigek owh???????


Posted using BlogPress from my iPhone

No comments:

Post a Comment