Friday, July 16, 2010

makna mimpi????

tok kisah ku hari khamis ya tek..pas dapat lensa minolta.. kejoron lah nyawa ku nak ngetest lens ya tek..so kol 2 ku turun ngan embak kamera ke tpt kerja..kebiasaan nya mun petang ilek lebih kerja ..pa ndak nya dah pagi berencang ngan patient ngambik darah daknya so petang x pian daknya nak datang agik nak ngelua darah..sakit bah kenak cucok k jarum..aku rindok ajak nyucuk daknya..bukan apa pun demi kebaikan daknya juak....bukan cucok suka2..melainkan yg molah masalah n tang ada moha x tentu pasal....hahahaha tetap tewas d tangan aku....so bila dah free tek beraksi lah geng sekerja ku kak jun...jadi model sekejap..saja nak ngetest lens ya..n dgn tiba2 jak head department aku merangkap bos aku..masok bersama2 doktor pelatih yg lain lalu nangga aksi n ngambik gamba..side effect sekejap ku nangga bos...hohohoho.....silap2 tok berjalan mata pen bos aku tok..arghhhh x mustahil..b4 tok pun nang matapen bos ku dah berjalan menari2 d atas kertas menulis laporan kmk orang yang berbuat "maslalah" nabes juak lah ..p apakan daya...nang salah ku juak bah....p xpa ku xduli..so malam ya aku tdo n bermimpi bos nangkap ku datang aher 5 minit jak bah..pa kah petanda ya owhhh...da kah ku terembak embak peristiwa ya sampe mcm ya skali...x alang 2 gik warning ya..d selit gik kad manila kaler kuning rah punchkad aku... dgn aku pun overtime d potong tegal lambat 5 minit masok kerja....nang terkejut ku nangga kad manila... bukan kertas a4..huh...pelik jak mimpi ya...p b4 tok pun dah ada juak kes mimpi bos..p yang x best nya next day pas ku mimpi ya sesuatu yg x diduga akan d buat nya.. ter kejut beruk juak lah nangga nya bertenggek rah mesin punch kad sambil ngecek punch kad staff nya sigek2..!!!!!maseh ku terpk pk apa kah makna mimpi ku ya...

3 comments:

  1. mok hati2 ya bro..hak3! ssh jwak rah ktk org sia mok ngolar dikit..hak3...eehehe

    ReplyDelete
  2. arrghhhhhh.aku lambat 8.01 minit pun dapat amaran.ada ka patut.sampe hati kerani cina ya.

    ReplyDelete
  3. bahaya dah mun sampei dlm mimpi pun boss ngepung juak..kah kah kah

    ReplyDelete