Wednesday, July 7, 2010

pas kerja

kerja ku kol 5 sampe kol 10 tadik nang berejeki ehhh..apa ndak nya 6 igek sample bfmp dari a&e semua nya positive..ku rasa sigek family ya kenak malaria...bok petang tadik ku bercrita hal outbreak rah area pedalaman kat miri tok....kesian eh...dah miak kecik kenak malaria... mudahan la nya bait lekas.....pas abis kerja anak ku dah ngipak ku depan pintu nak berguro....ya lah tek ku bermain kejap pas ya kua agik ku ngan geng d ocean king...dudok jap..malam teraher sidak sama ngan aishah si gerek zamen coz nak balit kl ari ahad n daszz zamen n ali akan ke kuching juak for world rainforest music festival...tinggal la geng aku keseorangan ,,,tanpa 2 orang boneka iaitu zamen n ali...apa2 pun perjuangan mesti d teruskan..so esok tetap akan tiba bagi aku,,so esok klinik day masa utk ku tdo lah tok,,pagi esok bangun awal agik...mesti patient banyak nunggu mintak kenak cucok ambik darah...hahahha adios

No comments:

Post a Comment